PRAVILA UPORABE SPLETNE STRANI KK BREŽICE

 

 

 

Naziv: Karate klub BREŽICE
Naslov:
Trg izgnancev 1A, P.P.70, 8250 Brežice, Slovenija
GSM:
041/700-978, predsednik
GSM: 041/919-374, sekretar
Davčna številka: 16288386, društvo ni zavezanec za DDV v skladu z zakonom
Matična številka:
5190401
TRR:
03157-1003129209
Predsednik:
mag.Hrvoje Teo Oršanič
E-mail:
info@karate-brezice.com

SPLETNE STRANI KARATE KLUBA BREŽICE

 

POGOJI UPORABE IN PRAVNE OMEJITVE

Opozorilo : Prosimo natančno preberite splošne pogoje uporabe, preden začnete uporabljati naše spletne strani. V primeru uporabe teh strani smatramo, da ste seznanjeni s temi pogoji in se z njimi v celoti strinjate. V kolikor se ne strinjate s temi pogoji, ne uporabljajte naših spletnih strani!

Uporaba spletnih strani karate kluba Brežice (»KKB«) vam dovoljuje pregledovanje in prenašanje materialov, ki se nahajajo na teh spletnih straneh (»straneh«) samo za vašo osebno, nekomercialno uporabo, pod pogojem, da ne spreminjate vsebine materialov in jih ne razmnožujete naprej v kakršni koli obliki. Prepovedana je uporaba materialov na katerikoli drugi spletni strani ali v kakršnemkoli drugem računalniškem okolju. Vsebina strani je zaščitena z avtorskim pravom in mednarodnimi pogodbami. V kolikor prekršite katerega od naštetih pogojev se dovoljenje za uporabo strani avtomatično prekliče, hkrati pa morate takoj uničiti vse že uporabljene ali razmnožene materiale.

Uporaba programske opreme. Uporaba prenesene programske opreme iz spletne strani je dovoljena samo v primeru, da sprejmete pogoje Licenčne pogodbe, ki je priložena ali pa se navezuje na posamezno programsko opremo. Programsko opremo lahko uporabljate ali prenašate šele, ko ste prebrali in sprejeli pogoje Licenčne Pogodbe.

Uporabniški prispevki. Informacije, ki jih ni mogoče identificirati s karate klubom Brežice oz. z njegovo Izjavo o zasebnosti, ter vsi ostali materiali in vsebine poslane ali prenesene na te spletne strani, se upoštevajo kot nezaupni podatki. Take podatke, slike, zvočne zapise, besedila in ostale stvari lahko karate klub Brežice ali njegovi oblikovalci prosto kopirajo, distribuirajo, vstavljajo ali kakorkoli drugače uporabljajo, za komercialne in nekomercialne potrebe. Na spletno stran karate kluba Brežice ali iz nje je prepovedano pošiljati ali prenašati kakršne koli nezakonite, grozilne, obscene, pornografske ali druge materiale, ki kršijo katerekoli zakone.

Povezave na druge strani. Povezave na spletne strani drugih oseb so na teh straneh oblikovane samo vam v pomoč. V kolikor uporabite te povezave zapustite spletne strani podjetja karate kluba Brežice. Karate klub Brežice teh stani ne pregleduje in ni odgovorno za njihovo vsebino ali delovanje. Če se odločite za dostop do teh spletnih strani se za to odločite povsem na lastno odgovornost.

Izvzetje. VSEBINA NA TEH STRANEH JE PODANA »KOT JE« BREZ KAKRŠNIH KOLI GARANCIJ (VKLJUČNO S PRODAJNIMI GARANCIJAMI), PRIMERNOSTJO ZA DOLOČEN NAMEN ALI GARANCIJO O SPOŠTOVANJU INTELEKTUALNE LASTNINE. Karate klub Brežice ne jamči za pravilnost in popolnost vsebin na teh straneh. Karate klub Brežice lahko brez vnaprejšnjega obvestila spreminja vsebino spletnih strani ali cene izdelkov, ki so navedene na teh straneh. Vsebina je lahko zastarela, karate klub Brežice se ne obvezuje, da bo spletne strani osveževal sproti. Informacije na teh straneh se lahko nanašajo na izdelke ali storitve, ki niso na razpolago v vaši državi. Ker nekateri zakoni ne dovoljujejo izvzetja določenih garancij, je možno, da katera izvzetja ne veljajo za vas.

Omejitev odgovornosti. V nobenem primeru, niti karate klub Brežice, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe materialov ali informacij na spletnih straneh karate kluba Brežice ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na veljavne garancije, pogodbe ali druge pravne osnove in ne glede na to ali ste bili ali ne opozorjeni na možen nastanek škode. Če potrebujete zaradi uporabe materialov ali informacij iz te spletne strani servisiranje, popravilo ali popravke opreme ali podatkov, prevzemate sami vse stroške popravil. Ker veljavna zakonodaja morda ne dovoljuje izključitve ali omejitve naključnih ali posledičnih škod, je mogoče, da se omenjena omejitev ali izključitev odgovornosti ne nanaša na vas.

Uporabljeno pravo . To spletno stran pripravlja karate klub Brežice ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, po naročilu karate kluba Brežice. karate klub Brežice ne zagotavlja, da je mogoče te spletne strani uporabljati izven Slovenije oz. v državah kjer je takšna vsebina spletnih strani prepovedana. Vsebine te spletne strani ne smete uporabljati, razmnoževati ali prilagajati, če je to v nasprotju z veljavno zakonodajo. Odločitev za dostop na to spletno stran izven Slovenije je na lastno odgovornost. V tem primeru ste tudi sami odgovorni, da je uporaba spletnih strani v skladu z lokalno zakonodajo. Ti pogoji uporabe so v skladu z veljavno zakonodajo v Sloveniji.

Splošno . V karate klubu Brežice lahko kadarkoli posodobimo pogoje uporabe naše spletne strani, zato jih občasno preglejte.

Datum revizije: oktober 2008

 

 

 

 

 

 

 

© KK Brežice