(Zurich/Švica, 06.-08.02.2015): Nastja deveta na 42.MEP

Minuli vikend je v Švici potekalo dolgo pričakovano prvenstvo stare celine na katerem je nastopilo 924 karateistov iz 47 evropskih držav. V vsaki kategoriji lahko v posamezni kategoriji nastopi samo en predstavnik iz posamezne države, zato je vsak preboj v naslednji krog izjemen uspeh, saj je konkurenca zastrašujoča, ker so v Švici bili zbrani res najboljši karateisti v Evropi.

Nastja Galič je med 26 reprezentatkami v prvem krogu izgubila proti Slovakinji Balciarovi, ki se je nato uvrstila vse do finala in tako Nastji omogočila repasaže. V repasažnem delu pa je Nastja žal izgubila proti Švedinji Karlsson in tako zaključila svoj nastop na tem evropskem prvenstvu na 9.mestu. Nastja je januarja napolnila 18 let in prestopila v višjo kategorijo mlajših članic (18-21let) ter tako kot najmlajša nabrala ogromno izkušenj ter ponosno zastopala slovenske barve ter tudi barve domačega karate kluba Brežice.

Čestitamo Nastja in ponosni smo na tebe! 

Hvala tudi vsem pokroviteljem, ki omogočajo nastope naših članov tudi na največjih tekmovanjih: OBČINA BREŽICE, OBZORJE, SOLTEC, ELMONT, SIPRO, PROKEK, PSE, ŠETINC, NUMIP, HESS, GEN in ostali.

Uradni rezultati MEP:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/popup_main.php?popup_action=results&vernr=33&active_menu=calendar
[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic