17 nagrajencev karate kluba Brežice za športne dosežke v 2014

V petek, 20.03.2015 so v Domu kulture Brežice podelili priznanja najboljšim športnikom brežiške občine. Med nagrajenimi športniki so bili tudi člani Karate kluba Brežice, ki so v minulem letu posegli po kolajni na tekmovanjih za Pokal Slovenije ali državnem prvenstvu. Diplomo za športne uspehe so prejeli: Hana Suša, Žiga Suša, Aljaž Šumlaj, Maja Lakner, Sara Marija Lavrič, David Matija Lavrič, Ela Petan, Nina Zupančič, David Bajs, Peter Dirnbek, Metka Galič, Mateja Petančič, Nika Omerzo, Dejan debelak, Petra Planinc in Kaja Omerzo.

Višjo nagrado »Športni znak Športne zveze Brežice« za izjemne dosežke v okviru slovenske reprezentance na mednarodnih tekmovanjih je dobila naša članica in slovenska reprezentantka v kazah: Nastja Galič, ki je zaradi udeležbe na EP v Turčiji bila odsotna in tako je njeno nagrado prevzela njena mati in trenerka Metka Galič.

Za vse rezultate tekmovalcev karate kluba Brežice so zraven samih tekmovalcev zaslužni prav vsi trenerji kluba ter seveda starši, občina Brežice, sponzorji, donatorji in ostali podporniki delovanja društva. Vsakoletni uspehi kluba so za vse udeležence samo vzpodbuda za še večje, višje in boljše rezultate dela tudi v bodoče! [ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic