5 zlatih kolajn za karate klub Brežice, skupno pa 10 na šolski karate ligi v Podčetrtku

To nedeljo, 22.01.2017 je v Podčetrtku potekalo 3.kolo šolske karate lige 2016/17, ki je namenjeno predvsem preverjanju lastnega znanja s sovrstniki iz drugih klubov ter pridobivanju novih karate prijateljev. Na tekmovanju se je zbralo okoli 140 karateistov iz Slovenije. Tekmovalci in tekmovalke Karate kluba Brežice so nastopili odlično, saj so domov odnesli skupno 10 kolajn, od tega 5 zlatih.

Nika Omerzo je suvereno zmagala v katah kadetkinj in mladink.

Deklice kata ekipno v postavi Tjaša in Saša Petković ter Maja Lakner so se tudi tokrat zavihtele na najvišji tron.

V bojih pa se je zlate kolajne veselila Saša Petković (deklice 10,11let) ter Ivana Lukić med kadetkinjami, ki je pokazala največji napredek od vseh borcev.

Ivana se je odlično odrezala tudi v katah, kjer je klonila šele v finalu proti klubski kolegici Niki. Bronasta odličja so si še priborili Luka Cicvarić (kate dečki 8,9 let), Sebastjan Lašič (boji ml.kadeti -50kg), Maja Lakner (kate deklice 8,9let) ter Tjaša Petković (boji deklice 8,9 let). Trenerja Sašo Vaš in Christian Kajtna sta s prikazanim bila zelo zadovoljna, jutri pa je že novi dan za nove treninge in nov napredek![ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic