6 osvojenih kolajn na tekmovanju v Rogaški Slatini za Karate klub Brežice

V soboto, 16.04.2016 je v Rogaški Slatini potekal  4.krog šolske karate lige 2015/16 na katerem je nastopilo 11 klubov iz Slovenije.  Karate klub Brežice je tokrat odšel na tekmovanje v okrnjeni ekipi, vendar nastopil uspešno. 

Zlato kolajno v borbah kadetov si je priboril Sebastjan Lašič, ki je nasprotnike premagal brez prejete točke z njihove strani.

Srebrna med borkami malčic je tokrat bila Tjaša Petkovič, ki je prejela aplavz in čestitke sodnikov za pokazano borbenost. Njena klubska kolegica Maja Lakner pa je v katah malčic prav tako posegla po srebrni kolajni, saj je izgubila le finalni dvoboj.  Med katašicami mlajših kadetkinj je podprvakinja postala Hana Okanović, ki ji je to bila prva tekma po več mesečnem premoru s tekmovanj, osvojena kolajna pa vsekakor vzpodbuda za treninge v prihodnosti.  Ivana Lukič je nastopila v katah in borbah med ml.kadetkinjami ter v obeh disciplinah posegla po bronasti kolajni.

Še posebej velja izpostaviti Kerin Lana in Lakner Domna, ki sta tokrat sploh prvič nastopila na kakšnem tekmovanju. Oba velja pohvaliti za trud, pogum in prikazane izvedbe kat ter seveda za pridobljeno dodatno voljo in mnoga vprašanja, ki so se začela porajati po tekmovanju in že nestrpno pričakujeta tudi naslednjo preizkušnjo. [ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic