Brežiški karateisti osvojili 3 zlate kolajne in 1 srebrno

V nedeljo, 9.2.2020, je v Podčetrtku potekal 3. krog medobčinske OŠ lige. KK Brežice je na tekmovanju nastopil s 4 borci, ki so se vrnili s popolnim izkupičkom. 4 tekmovalci so osvojili 3 zlate in eno srebrno medaljo.

Image title

V absolutni kategoriji borb mlajših kadetinj sta si prvo in drugo mesto razdelili Saša in Tjaša Petković, ki sta se v sistemu vsak z vsakim najprej pomerili z Andjelo Maslić iz Žalca. Saša jo je premagala z 8:0, Tjaša pa z 9:0. Sestrski finale za prvo mesto kategorije je pripadel starejši sestri Saši, ki je v športnem dvoboju premagala Tjašo z 2:0.

Pri kadetinjah absolutno je nastopila Ana Sever, ki je v prvem dvoboju z 2:0 premagala Nušo Kolar iz KK Loče, v drugem pa s 3:0 Lejo Bizjak Lederer iz Postojne in osvojila skupno prvo mesto v kategoriji.

V kategorij kadetov absolutno je zlato osvojil Jaka Cerjak, ki je v finalu s 4:0 premagal Mateo Murna iz KK Kozjansko.

Klubski borci so torej osvojili vsa najvišja možna mesta, skupaj naredili 28 točk, prejeli pa le 2 in še ti dve v finalnem dvoboju sester Petković.

V naslednjih tednih sledi tekmovalni premor in korekcija nekaterih napak, v mesecu marcu pa nas zopet čakajo novi izzivi...[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic