Člani Karate kluba Brežice prejeli priznanja na prireditvi za športnika leta 2016

Dom kulture Brežice je bil v sredo, 22.03.2017 prizorišče vsakoletne prireditve Športnik leta, ki ju organizirata Športna zveza Brežice in Občina Brežice ter na kateri razglasijo najboljše športnike v preteklem letu.

Diplome ŠZ Brežice si je letos med 187 športniki in športnicami iz 13 športnih društev v individualnih in kolektivnih športnih panogah prislužilo kar 141 športnikov in športnic in med njimi so naslednji člani Karate kluba Brežice: Metka Galič, Mateja Petančič, Ela Petan, Sara Marija Lavrič, Ana Sever, Ivana Lukič, Maja Lakner, Tjaša Petković, Saša Petković, David Matija Lavrič, Nika Omerzo, Petra Planinc in Kaja Omerzo.

Nagrajeni člani karate kluba Brežice

Prejemniki prestižnega Športnega znaka za videnejše uspehe v člčanski kategoriji je za leto 2016 prejela: Nastja Galič. Vsi prejemniki Športnega znaka so se udejstvovali na različnih tekmovanjih v okviru slovenske reprezentance in si z doseženimi rezultati prislužili to nagrado. Prejete diplome in športni znaki so vsem tekmovalcem le dodatna motivacija za prihajajoča tekmovanja in vadbo v klubu.

V imenu Nastje Galič, ki je bila odsotna zaradi študijskih obveznosti je športni znak občine Brežice prejela njena mama Metka iz rok domačina Primoža Kozmusa[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic