Ela Petan najboljša karateistka leta 2018 med ml.kadetinjami

V Laškem je Karate zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim tekmovalcem v 2018. Med laskavimi naslovi je Ela Petan, članica karate kluba Brežice odnesla celo dve priznanji:

- Priznanje v kategoriji »Mlajše kadetinje – kate« ter

- Priznanje v kategoriji »Mlajše kadetinje – Skupno (kate in borbe)«

Obe priznanji sta potrditev, da je Ela najkompletnejša mlada karateistka v Sloveniji, saj niza uspehe v obeh karate disciplinah (kate in borbe). V lanskem letu je Ela bila članica slovenske otroške karate reprezentance vendar je zaradi velikega talenta dobila poziv tudi v kadetsko reprezentanco, čeprav bo kadetinja postala šele letos. Ela je tudi aktualna državna prvakinja v katah ter tretje uvrščena v državi v športnih bojih.

V lanskem letu je na različnih tekmovanjih osvojila skupno 23 odličij od tega 12 zlatih, 3 srebrne in 8 bronastih. Med njene največje lanske večje dosežke pa lahko štejemo:

Tekma svetovnega pokala Karate1 YOUTH LEAGUE (Caorle/Italija, 14.-16.12.2018)

3.mesto kate ml.kadetinje: ELA PETAN

Tekma svetovnega pokala 11. Karate1 youth league  (Umag/Hrvaška, 06.-08.07.2018)

9.mesto kate ml.kadetinje: ELA PETAN

23.Balkansko prvenstvo za  otroke (Beograd/Srbija, 27.-29.04.2018)

9.mesto kate deklice 13.let : ELA PETAN

Slovenia open (Laško, 10.03.2018)

1.mesto boji ml.kadetinje -50kg: ELA PETAN

2.mesto kate ml.kadetinje: ELA PETAN

Tako velikih uspehov Ela ne bi dosegla brez njene predanosti ter nesebične podpore staršev, klubskih in reprezentančnih trenerjev, sotekmovalcev, članov domačega kluba ter seveda sponzorjev in donatorjev. Vsekakor so uspehi vseh tekmovalcev prava potrditev, da se v karate klubu Brežice kalijo najboljši karateisti.[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic