Karate klub Brežice izpeljal izpite za karate pasove

Ob koncu šolskega leta je večina članov Karate klub Brežice opravljale izpite za višje stopnje karate pasov. Preizkus so opravljali člani več različnih skupin. V času izpitov in med čakanjem na rezultate je bilo veliko čustev, od zmede, strahu, solz ter na koncu veselja. Vse to je del odraščanja v športu in v življenju nasploh, zaradi tega smo boljši, močnejši in odločnejši. S temi dejanji smo v klubu zaključili zelo uspešno šolsko leto, kjer so vsi vadeči zelo napredovali.

Image title

Člani karate kluba Brežice z diplomami za nove stopnje karate pasov

V prvi polovici letu je generacija tekmovalcev karate kluba Brežice pokazala, da se lahko enakovredno kosa s svojimi vrstniki saj so na različnih tekmovanjih v tem letu osvojili že izjemnih 131 kolajn, od tega 52 zlatih, 33 srebrnih in 46 bronastih. Sedaj vse člane čakajo zaslužene počitnice. Avgusta pa ponovno snidenje tekmovalcev, ki se bojo že pričeli pripravljati na jesenski del tekmovanj.

Posebna zahvala pa gre tudi sponzorjem in podpornikom, ki omogočajo redno in tekmovalno delo kluba: OBČINA BREŽICE, ELMONT, HESS, SIPRO, SOLTEC, NUMIP, ARTISK in ZAVOD ZA ŠPORT BREŽICE, ter vsem, ki brežiške tekmovalce podpirate, jih spremljate na tekmovanja in zanje navijate.[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic