Karate klub Brežice uspešno zaključil šolsko leto

 

V Karate klubu Brežice smo uspešno zaključili to šolsko leto. Kot imamo v navadi, smo za številne starše in podpornike kluba izvedli slavnostno akademijo s prikazom rezultatov dela po vadbenih skupinah in podelitev spričeval o uspešno opravljenih preizkusih znanja - napredovanju v višje pasove. Med predstavitvijo so bili člani deležni tudi spontanega ploskanja občinstva in nasploh je bilo vzdušje med akademijo sproščeno in zelo pozitivno. Vsi nastopi so bili odlični, prikazi borb in borbenih aplikacij kat pa navdušujoči. Po podelitvi spričeval so člani prejeli tudi nove klubske majice, s katerimi letos slavimo 40 let neprekinjenega in uspešnega dela Karate kluba Brežice.

V tem šolskem letu smo pridobili tudi novega mojstra borilnih veščin - Filip Cvetko, ki ni uspešen samo v klubu ampak tudi v šoli. Filip je postal mojster prve stopnje (1.DAN) in verjamemo, da je to šele začetek njegove poti na poti mojstrstva karateja.

Po slavnostni akademiji smo imeli sproščeno 'pizza party' in tako na lep način vsi skupaj zaključili naporno, a uspešno šolsko leto in odhiteli počitniškim dogodivščinam naproti.
Zahvaljujemo se vsem staršem za prispevane dobrote in pijačo. Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem in podpornikom za podporo pri delu. Verjamemo, da so lahko zadovoljni z rezultati.
Pa še to - del trenerske ekipe potuje že naslednji teden na slovesnost naše organizacije in našega vrhovnega Goju-Ryu učitelja Meitatsu Yagija na Okinawo, kjer bodo tudi izobraževalni seminarji, tekmovanje in nastop v okinawskem narodnem gledališču, avgusta pa tekmovalci Karate kluba Brežice že prično s pripravami na novo šolsko leto.


Lepe poletne počitnice vam vsem želi uprava Karate kluba Brežice!

 

 [ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic