Karate klub Brežice uspešno zaključil šolsko leto

V Karate klubu Brežice smo zaključili šolsko leto 2017/18 s slavnostno akademijo in piknikom. Nadvse uspešno šolsko leto smo zaključili s predstavitvami osvojenih znanj staršem in članom kluba po vadbenih skupinah. Skozi predstavitve znanj se je lepo videlo napredovanje vadečih. Karate je potrebno redno in zavzeto vaditi kar nekaj let, preden se osvojijo osnove borilne veščine, ki se nato postopoma nadgrajujejo s posameznimi borilnimi elementi.

V klubu smo veseli, da je kljub napornim in rednim treningom, ki vključujejo tudi borbe, šolsko leto minilo brez poškodb, a z odličnimi rezultati na vseh tekmovanjih.

Slavnostna akademija se je zaključila v sproščenem druženju ob »pizza party« in številnih dobrotah, ki so jih pripravili starši naših članov. Vsem članom Karate kluba Brežice želimo prijetne počitnice in nabiranje energije za novo šolsko leto.

Člani slovenske reprezentance Ela Petan, Ana Sever, David Matija Lavrič in Nika Omerzo pa se bojo prvi vikend julija udeležili karate kampa in tekme svetovnega pokala v Umagu, ki poteka pod okriljem Svetovne karate zveze. Vsem želimo predvsem obilo užitkov ob treningih, spoznavanje karate sovrstnikov iz celega sveta ter športno srečo na tekmovanju.[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic