Karate klub Brežice zaključil šolsko leto z izpiti za karate pasove

Po zaključku šolskega leta je večina članov Karate klub Brežice opravljale izpite za višje stopnje karate pasov. Preizkus so opravljali člani več različnih skupin. V času izpitov in med čakanjem na rezultate je bilo veliko čustev, od zmede, strahu, solz ter na koncu veselja. Vse to je del odraščanja v športu in v življenju nasploh, zaradi tega smo boljši, močnejši in odločnejši. S temi dejanji smo v klubu zaključili zelo uspešno šolsko leto, kjer so vsi vadeči zelo napredovali.

Image title

Člani karate kluba Brežice z diplomami za nove stopnje karate pasov

V prvi polovici letu je že mlada generacija tekmovalcev karate kluba Brežice pokazala, da se lahko enakovredno kosa s svojimi vrstniki saj so na različnih tekmovanjih v tem letu osvojili že izjemnih 80 kolajn (22 zlatih, 19 srebrnih, 39 bronastih). Sedaj vse člane čakajo zaslužene počitnice. Avgusta pa ponovno snidenje tekmovalcev, ki se bojo že pričeli pripravljati na jesenski del tekmovanj.

Večji del ekipe trenerjev se julija odpravlja na 3-tedensko strokovno izobraževanje in treniranje v deželo vzhajajočega sonca (Japonska - otok Okinava), kjer bojo izpopolnjevali svoje znanje ter pridobivali nove izkušnje, kar bo omogočalo višji nivo predajanja znanja vsem članom v novem šolskem letu.

Posebna zahvala gre vsem staršem, ki nam zaupate svoje otroke ter vsem sponzorjem in podpornikom brez katerih ne bi mogel klub normalno delovati: OBČINA BREŽICE, ZAVOD ZA ŠPORT BREŽICE, HESS, ELMONT, NEK, PSE, SIPRO, NUMIP, TERMOELEKTRARNA BRESTANICA, ARTISK, INŽENIRING BIRO![ << Nazaj na seznam novic ]

Karate klub Brežice zaključil šolsko leto z izpiti za karate pasove

Karate klub Brežice je izpeljal tradicionalne izpite za višje stopnje pasov. Preizkus so opravljali člani več različnih skupin. V času izpitov in med čakanjem na rezultate je bilo veliko čustev, od zmede, strahu, solz ter na koncu veselja. Vse to je del odraščanja v športu in v življenju nasploh, zaradi tega smo boljši, močnejši in odločnejši. S tem dejanjem smo v klubu zaključili zelo uspešno šolsko leto, kjer so vsi vadeči zelo napredovali.

Image title

Člani karate kluba Brežice z diplomami za nove stopnje karate pasov

V tem letu se je izkazala tudi mlada generacija tekmovalcev karate kluba Brežice saj so na različnih mednarodnih turnirjih, državnih prvenstvih in državno pokalnih tekmovanjih osvojili že izjemnih72 kolajn(15 zlatih, 19 srebrnih, 38 bronastih).

Sedaj vse čakajo zaslužene počitnice. Avgusta pa ponovno snidenje tekmovalcev, ki se bojo že pričeli pripravljati na jesenski del tekmovanj. Trije naši člani (Maja Lazanski, Maja Lakner in Luka Cicvarić) pa se bojo kot člani kadetske reprezentance udeležili svetovnega pokala v Poreču, ki bo potekal prihajajoči vikend.

Posebna zahvala gre tudi vsem staršem, ki nam zaupate svoje otroke ter vsem sponzorjem in podpornikom brez katerih ne bi mogel klub normalno delovati:OBČINA BREŽICE, ZAVOD ZA ŠPORT BREŽICE, HESS, ELMONT, SIPRO, IBE, NUMIP, NEK, GEN ENERGIJA, ARTISK, INŽENIRING BIRO.[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic