Karateisti iz KK Brežice prejeli priznanja na prireditvi Športnik leta 2015

Športna zveza Brežice je v četrtek v večnamenski dvorani Hotela toplice v Termah Čatež organizirala prireditev Športnik leta Občine Brežice za leto 2015. Med letošnjimi nagrajenci so bili tudi številni člani Karate kluba Brežice, tekmovalci in njihovi trenerji, ki so v preteklem letu prejeli medalje na pokalnem ali državnem prvenstvu in na mednarodnih tekmovanjih.

Priznanja so letos prejeli naslednji tekmovalci: Nastja Galič, David Matija Lavrič, Petra Planinc,  Ela Petan, Kaja Omerzo, Ana Sever, Simon Hribar, Nika Omerzo, Nina Zupančič, Dejan Debelak, Hana Suša, David Bajs, Žiga Suša, Metka Galič, Sebastjan Lašič, Mateja Petančič,  Ema Sever, Maja Lakner,  Sara Marija Lavrič, Saša Petkovič, Tjaša Petkovič, Luka Cicvarić in njihovi trenerji: Christian Kajtna, Darko Cicvarić, Franc Bajs, Peter Dirnbek in Metka Galič.

Nagrajeni karateisti in trenerji iz KK Brežice

Višje priznanje Športni znak občine Brežice je že tretjič zapored prejela najboljša članica KK Brežice, reprezentantka Slovenije v katah Nastja Galič, ki je preteklo sezono osvojila naslov državne prvakinje, podprvakinje Balkana ter številne zmage in druge visoke uvrstitve na močnih mednarodnih turnirjih. Nastja se je udeležila tudi mladinskega in članskega evropskega prvenstva, kjer je zasedla 9. mesto med mlajšimi članicami, ter svetovnega prvenstva v Indoneziji.

Nastja Galič, dobitnica športnega znaka Občine Brežice 2015

Številčna zasedba nagrajencev kaže na odlično preteklo sezono v klubu, ko je le-ta zasedel 4. mesto med vsemi registriranimi klubi v Karate zvezi Slovenije. Za kulturni program na prireditvi so poskrbeli voditelj Robi Petan in glasbena skupina Uranium Pills Project, nagrajencem pa so v nagovorih čestitali predsednik ŠZ Brežice Stane Tomše, brežiški župan Ivan Molan, podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Iztok Čop, predstavnik Term Čatež Jure Pezdirc in poslanec Igor Zorčič. Vse nagrajence in njihove spremljevalce je po končani prireditvi čakala še pogostitev.[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic