Luka Cicvarić zmagal na mednarodnem karate turnirju Međimurje Open


V soboto 2.9.2023 je v Čakovcu na Hrvaškem potekal eden najmočnejših mednarodnih karate turnirjev v tem delu Evrope. Nastopilo je kar 1018 tekmovalcev iz 116 klubov in 11 držav. 

Image title

Barve Karate kluba Brežice je ponosno zastopal slovenski reprezentant Luka Cicvarić, ki je nastopil v kategoriji kate kadeti. Luka je pokazal izvrstno pripravljenost na začetku tekmovalne sezone in je v štirih krogih z vrhunskimi izvedbami najzahtevnejših mojstrskih kat ugnal vse nasprotnike, med katerimi sta bila tudi prvak Hrvaške in prvak Madžarske, ter si tako priboril zlato odličje

Pred tem so v začetku tedna (27.8. do 30.8.) v Postojni potekale priprave slovenske karate reprezentance, katerih so se na povabilo Karate zveze Slovenije udeležili kar trije člani Karate kluba Brežice Luka Cicvarić, Maja Lakner in Maja Lazanski. Po opravljenih testiranjih fizične pripravljenosti so ostale treninge, ki so potekali dvakrat dnevno, posvetili intenzivnim treningom kat v sklopu ciklusa reprezentančnih priprav na letošnje balkansko in evropsko prvenstvo.

Image title[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic