Maja Lazanski, Maja Lakner, Luka Cicvarić, Santeja Ivnik, Gaja Štern, Amelie May Žičkar in Evelyn Joy Žičkar prejemniki nagrad Karate zveze Slovenije

Karate zveza Slovenije je 6. 3. 2024 v Marinovi dvorani Glasbene šole Velenje organizirala slavnostno prireditev, na kateri so najuspešnejšim karateistom leta 2023 podelili nagrade. Prireditve so se iz Karate kluba Brežice udeležili prejemniki nagrad: Maja Lazanski, Maja Lakner, Luka Cicvarić, Santeja Ivnik, Gaja Štern, Amelie May Žičkar in Evelyn Joy Žičkar.

Image title

Nagrajeni člani karate kluba Brežice za najboljše karateiste 2023 v državi 

V skupnem seštevku državnih pokalnih tekmovanj v letu 2023 sta tako zmagala Luka Cicvarič v kategoriji kata kadeti in Maja Lakner v kategoriji kata mladinke. Takoj za njo se je na drugo mesto uvrstila klubska kolegica Maja Lazanski. 

Image title

Luka Cicvarić - zmagovalec Pokala Slovenije 2023 med kadeti

Zmago v seštevku državnih pokalnih tekmovanj je prav tako v kategoriji kata najmlajše za las zgrešila Gaja Štern, saj se je uvrstila na drugo mesto. Sofia Popijač pa v kategoriji kate deklice na tretje mesto.

Image title

Ekipa mladink - zmagovalke Pokala Slovenije 2023

V seštevku ekipnih nastopov v katah na državnih pokalnih tekmah v 2023 sta nagrado za prvo mesto prejeli dve ekipi Karate kluba Brežice, in sicer najmlajše deklice v sestavi Gaja Štern, Amelie May Žičkar in Evelyn Joy Žičkar ter mladinke v sestavi Santeja Ivnik, Maja Lakner in Maja Lazanski

Image title

Ekipa najmlajših - zmagovalke Pokala Slovenije 2023

V omenjeni kategoriji so se mlajše kadetinje brežiškega kluba Aria Zofič, Sinja Bončina, Kim Kerin in Angelika Li Žičkar uvrstile na drugo mesto, ekipa dečkov v sestavi Gašper Štern, Niko Cicvarič in Gal Budič pa na tretje mesto.

V kategoriji naj karateist leta 2023, kjer so se upoštevali rezultati z vseh tekmovanj, so bile podeljene nagrade za tri najboljše karateiste v posameznih starostnih kategorijah. Tako je kot najuspešnejši kadet nagrado prejel Luka Cicvarić. Slednji je prejel nagrado tudi kot drugi najuspešnejši v kategoriji mladincev. 

Image title

Maja Lazanski je prejela nagrado kot tretje uvrščena med mladinkami.

Image title

Vsem prejemnikom nagrad in izjemnih športnih dosežkov, ki so plod predanega in strokovnega dela v klubu, čestitamo. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo tudi staršem, sponzorjem, Občini Brežice in ostalim, ki podpirajo prizadevno delo mladih tekmovalcev Karate kluba Brežice.

Image title
[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic