Maja Lazanski prejela dve nagradi s strani Karate zveze Slovenije

Karate zveza Slovenije je v sredo, 22.02.2023 v Kongresni dvorani hotela Thermana Park Laško organizirala slavnostni dogodek, kjer so podelili priznanja za najboljše karateiste/ke v letu 2022. Za njihove uspehe jih je predsednik Karate zveze Slovenije gospod Borut Strojin nagradil s posebnimi priznanji.

V skupnem seštevku državno pokalnih tekmovanj v letu 2022 se je od članov karate kluba Brežice najbolje odrezala Maja Lazanski, ki je postala pokalna zmagovalka za leto 2022 v kategoriji kate kadetinje. V tej kategoriji je 4.mesto zasedla Maja Lakner. V kategoriji kate kadeti je skupno 2.mesto osvojil Luka Cicvarić, Eva Strgar pa je končala na skupnem 3.mestu v katah malčic.

V seštevku skupinskih nastopov v katah sta se med prve tri ekipe uvrstili ekipa dečkov v sestavi: Gal Budič, Gašper Štern, Niko Cicvarić in Urban Gregorevčič, na končno 2.mesto pa ekipa deklic v sestavi: Angelika Li Žičkar, Kim Kerin, Aria Zofič in Sinja Bončina.

Image title

V kategoriji naj kareteist 2022 pa so se upoštevali rezultati vseh tekmovanj v letu 2022 in tukaj je priznanje prejela Maja Lazanski kot 3.najuspešnejša kadetinja. Luka Cicvarić je za las zgrešil priznanje saj je končal na skupnem 4.mestu med vsemi kadeti.

Prejeta priznanja in dosežki so dokaz predanega in strokovnega dela v klubu ter zahvala vsem članom, staršem, sponzorjem, donatorjem in občini Brežice, ki prispevajo vsak po svojih močeh v naš delček mozaika, ki tvori zgodbo o uspehu. Iskrena hvala vsem!

Image title
[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic