Nastja Galič odpotovala na Evropsko člansko prvenstvo v karateju v Istanbul

Danes je z brniškega letališča v Istanbul odpotovala slovenska članska reprezentanca v karateju, ki se bo udeležila jubilejnega, 50. evropskega prvenstva v karateju pod okriljem WKF in EKF. Med sodelujočimi  je kot edina predstavnica v katah tudi članica Karate kluba iz Brežic Nastja Galič, ki na to tekmovanje potuje v spremstvu selektorja za kate Bora Dereanija, s katerim je opravila tudi zaključne priprave v Ljubljani in na Čatežu. Žal se je zaradi poškodbe nastopu odrekel slovenski predstavnik v moški kategoriji kataš Aljaž Klaneček. Nastja bo tako poleg dobro pripravljenih borcev in bork edina predstavljala slovenske kataše in kot ena najmlajših nabirala nove izkušnje in znanja ter poskusila izkoristiti novo priložnost.

 

Nastja Galič in selektor za kate Bor Dereani pred odhodom na EP v Istanbul

Nastja se je na tekmovanje temeljito pripravljala skozi vso sezono in se med tem udeležila veliko tekmovanj, med drugimi tudi že mladinskega evropskega prvenstva ter mladinskega in članskega prvenstva Balkana. Na vseh tekmovanjih se je redno uvrščala v prvo polovico, zato ji tudi sedaj močno stiskamo pesti in ji privoščimo dober nastop v tej najprestižnejši kategoriji evropskih katašic, ki so vsaka zase velike zvezde in najboljše  v svojih državah.

Za Nastjino regeneracijo med napornimi pripravami na tako pomembno tekmovanje so v Šetinc d.o.o., center zdravja, lepote in dobrega počutja (www.setinc.si) poskrbeli s svojimi storitvami ročnih masaž in alternativnih tehnik zdravljenja za boljše počutje tekmovalcev ter hitrejšo regeneracijo po napornih treningih.

Predstavitev slovenske reprezentance ter urnik nastopov: 

http://www.karate-zveza.si/dokumenti/2015/ep_turcija_2015_bilten.pdf

Kompletno statistiko, žreb in REZULTATE V ŽIVO boste lahko spremljali na:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=34#a_eventhead[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic