Šolsko tekmovanje v športnih bojih in karate poligonu

Karate klub Brežice je po uspešno organiziranem marčevskem šolskem tekmovanju v katah tokrat organiziral še šolsko tekmovanje v športnih bojih in karate poligonu. Na tekmovanju so nastopili mladi karateisti iz 9-ih osnovnih šol (Brežice, Dobova, Cerklje, Podbočje, Artiče, Raka, Pišece, Bizeljsko in Velika dolina). Nastopajoči so bili razdeljeni v skupine po znanju, trenerji in tekmovalci pa so opravljali delo sodnikov.

Najmlajši so se namesto v borbah preizkusili v karate poligonu, kjer so morali pokazati svoje znanje motorike (tek, plazenje, poskoki, prevali) z elementi borilnih veščin (udarci, sklece), izkušenejši pa so se pomerili v pravih karate borbah, kjer so pokazali zavidljivo znanje in požrtvovalnost. Celotno tekmovanje je potekalo v sproščenem vzdušju, s skupnim navijanjem vseh sotekmovalcev in z druženjem s sovrstniki. Prav vsi nastopajoči so prikazali ogromno karate znanja in veselje do karateja.

Najboljši v posameznih kategorijah so prejeli prave unikatne kolajne, vsi nastopajoči pa spominsko diplomo ter praktične nagrade za katere gre največja zahvala vsem staršem, brez katerih podpore ne bi bilo mogoče izpeljati takšen dogodek.

Zmagovalci posameznih kategorij so postali: 

Saša Petković, Jaka Cerjak, Vid Škorc, Klemen Kocjan, Val Vučajnk, Diana Kolman, Tristan Rožman, Tadej Veličević in Anej Kovačič. [ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic