Sprejem članov Karate kluba OBZORJE Brežice pri županu občine Brežice

Brežice – Župan Občine Brežice Ivan Molan je sprejel člane in članici Karate kluba OBZORJE Brežice, ki so na svetovnem prvenstvu na Okinawi (Japonska) v katah in kobudu dosegli zgodovinski uspeh kluba, saj so skupno osvojili kar 9 individualnih in ekipnih medalj. Župan Ivan Molan je tekmovalcem čestital z mislijo, da so uspehi rezultat predanega dela klubov in stalne podpore, ki jo Občina Brežice namenja za izvajanje programov športa.


Od leve proti desni: Hrvoje T. Oršanič, predsednik KK Obzorje Brežice; Mateja Petančič; Ivan Molan, župan Občine Brežice; Christian Kajtna, Darko Cicvarić in Nastja Galič (odsoten je bil član KK Brežice Franc Bajs)

Udeležba na povabilo častnega predsednika I.M.G.K.A. Meitatsu Yagija

Ekipa Karate kluba Obzorje Brežice se je v sestavi Christian Kajtna, Franc Bajs, Darko Cicvarić, Nastja Galič, Mateja Petančič ter Hrvoje Teo Oršanič udeležila slovesnosti ob 100. obletnici rojstva velikega karate mojstra Meitoku Yagija in svetovnega prvenstva v katah in kobudu v organizaciji Mednarodne Meibukan Gojyu-Ryu Karate zveze (I.M.G.K.A.), ki je potekalo v glavnem mestu Okinawe, v Nahi, na Japonskem.

Redna podpora delovanju športnih društev

Župan je omenil, da občina Brežice redno namenja proračunska sredstva za izvajanje programov športa različnim društvom in klubom, saj se zaveda pomena, ki ga imajo društva na področju vzgoje za kakovostno in aktivno preživljanje prostega časa pri otrocih in mladih. Poleg finančne podpore je društvom na voljo tudi ustrezna športna infrastruktura, ki je bila lani nadgrajena z večnamensko športno dvorano Brežice.[ << Nazaj na seznam novic ]


>> Arhiv novic